Vassendgutane 30.januar

30. januar er vi så heldige at Vassendgutane kommer tilbake til oss.
Husk å sikre deg billett!!

Det inviteres til en kveld med mye folk, knall musikk og god stemning!

VASSENDGUTANE
STED: VEGARHEIM KULTURHUS
DATO: 30. JANUAR 2016
ALDERSGRENSE: 18 ÅR
BILLETTPRIS: KR 350,-
DØRENE ÅPNER KLOKKEN 20.00!!!

For å forhåndsbestille billett for å sikre deg å komme inn på denne konserten, følg linken her for å bestille på nett: http://pub.ticketmobile.no/Events/46783/11129

Det nye albumet «HESTESLEPP» som også er utgitt i vinyl, solgte til gull på bare 3 dager, 17000 eksemplarer, gikk rett til topps på VG-lista, og får strålende tilbakemeldinger fra fansen. Nå har albumet solgt til platina.

Bandet reiser igjen landet rundt, til stor begeistring fra publikum, og har fylt opp arenaer fra nord til sør. Det er ingen tvil om at Vassendutane er i slaget om dagen!
Siden nyttår har bandet fått to nye bandmedlemmer: På steelgitar: Alf Rune Melby fra Skjåk, en musiker med lang erfaring i countrybransjen, han har også vært med i flere kjente band. På trommer: Kim Erik Lillestøl fra Sykkylven, som har vært med i diverse konstellasjoner innen både jazz og andre stilarter.

På konsert med Vassendgutane får du oppleve hva det vil si å være på en ekte fest på lokalet. Bandet gir alt, og drar med publikum i allsang så det ljomer! Det er nesten umulig å forlate lokalet uten å være i godt humør.

0 Replies to “Vassendgutane 30.januar”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *