Torgeir & Kjendisene 23. februar

Lørdag 23 februar er det klart for ny fest på Vegarheim, denne gangen er det Torgeir & Kjendisene som står på scenen! 

DØRENE ÅPNER KL  21.00
ALDERSGRENSE 18 år
BILLETTPRIS KR. 200,-

LITT OM TORGEIR & KJENDISENE :

Du har kanskje hørt den om hoppdommeren som ble spurt hvor mange år han hadde holdt på, og svarte: 18, 18 og et halvt, 19 år. Og like lenge har TORGEIR OG KJENDISENE underholdt rundt om på norske scener, til 20 i stil og jammen har de ikke satt noen bakkerekorder også!

En gang holdt de 9 konserter på forskjellige steder i 1 by på 12 timer. Eller den sommerturneen hvor de spilte 31 dager av 31 mulige i juli! Sånn blir man nesten legendarisk av, og så er da heller ikke TORGEIR OG KJENDISENE et band som alle andre. Torgeir Hansen kombinerer humor, humør og spilleglede, og sammen med sine 3 kollegaer – Per, Kenneth og Håkon – musikalitet av høy klasse.

Dette har gitt bandet trofaste tilhengere som reiser med og synger med nær sagt over hele landet. 11 CD-plater har det også blitt og en rekke radiohits, samt noen som av tekstmessige hensyn ble for sterke for sarte, norske radioører.

Turneen, som TORGEIR OG KJENDISENE la ut på for snart 19 år siden, går altså videre. Ta gjerne en tur innom nå når de spiller i strøket. Dette er folkelig underholdning på folkets egne premisser.

 

0 Replies to “Torgeir & Kjendisene 23. februar”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *