FOLKPORT 29. AUGUST

Det ligger an til stor musikk-pub-konsert-stemning, spesielt med masse folk i kulturhuset når FolkPort går på scenen! Nå er det Vegarheim sin tur til å oppleve trøkket og begeistringen i bandets melodiøse roots & folkrock. 

Siden FolkPort ikke har vært så heldige å få besøkt Vegårshei før tar vi med litt ekstra om bandet og musikken denne gangen:
Mye av musikken er basert på britisk, skotsk og irsk folkrock, men det blir nok i tillegg noen trad-låter som det går an å synge med på. Dansefoten er også lett å bruke for de som liker det.

FolkPort har vært på veien siden 2002 i Sør-Norge og i Danmark der Rockefeller, Skagen Festival, Ungkarsfestivalen og Drammen Elvefestival er noen av høydepunktene.

I tillegg til det vanlige trakterer FolkPort fele, trekkspill, mandolin, blikkfløyter og el. sekkepipe, og med to vokalister i tillegg blir det mye variasjon i lydbildet.

Bandet har gitt ut flere CDer, og er akkurat nå plateaktuelle med et nytt album der de for første gang synger på norsk.
På Vegarheim blir det mye musikk fra det nye albumet som naturlig nok heter «Veien hjem» sammen med kjente og kjære låter, mest fra den litt tøffere enden av det varierte låtutvalget.
Vi sees 🙂

ALDERSGRENSE 18 ÅR.
INNGANG kr. 200,-
Dørene åpner kl. 21.00

0 Replies to “FOLKPORT 29. AUGUST”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *